Външна изолация

След дълго чакане и отлагане най-накрая почнахме и външната изолация. Материалите ги закупихме от Рьофикс с 50% отстъпка, два пъти в годината правят такава акция, един път в началото на пролетта и един път на есен. Продукти RÖFIX Седмица на топлоизолациите. За дограмата работехме по тази програма http://www.reecl.org/bg/partbanks.php  но към момента няма участващи банки. Трудно беше да намеря изпълнител за изолацията който да работи качествено и да не ми иска допълнителни пари за път, за скеле, да отреже клоните на дърветата който пречат и т.н. Стиснахме си ръцете с препоръчана от доста хора бригада на 15 лв.квадрата с тяхно скеле и обръщането на прозорците се смята като квадратура изолация. Повечето фирми искат обръщането на прозорците да се смята на линеен метър като цената за 1 метър обръщане е 10-12 лева. За прозорец с размери 1,5х2 обиколката е равна на 7 метра по 12 лв = 84 лева. В нашия случай 1,5по2 метра = 3 кв.метра по 15 лв=45 лв. Втори ден работят момчетата, много добре действат, бързо и качествено. След няколко дни, ако не забравя ще кача и снимки.

Advertisements

5 Responses to Външна изолация

 1. shoikov каза:

  Това е положението до сега. От една година нищо не сме правили, но живот и здраве тази година ще направим пътеките и цокъла и ще действаме и вътре – шпакловки,замазки, баня, врати и т.н… докъдето ни стигнат силите 🙂 .

 2. Диди каза:

  Много полезна информация! Къщата е станала супер!
  Доволни ли сте от полимерните керемиди – предимства, недостатъци? Как се представят във времето?

 3. Антоанета Иванова каза:

  Здравейте,попаднах случайно на Вашия блог и имам една молба 🙂 Дайте ми моля координати на бригадата за изолация.Ще Ви бъда признателна,

 4. Наистина е чудесна къщата, браво!!! А колко е трудно да се намерят хора, които да работят качествено и да не гледат да те одерат жив…Браво, че сте намерили такива хора… Ако не е проблем, аз също бих помолила за координати на бригадата. Много полезен блог сте направили. Радвам се, че попаднах на него.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s